Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje "Pod Bocianem"

Adres obiektu Chochołów 244c, 34-513 Chochołów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Agnieszka i Arek z Warszawy
Dodano: 2012-12-10
Pobyt od: 2013-01-25 do 2013-02-02
 
 
   

To wspaniałe miejsce odkryliśmy zupełnie przez przypadek. I wracamy co roku jak bumerang. A to zasługa czaru osobistego jaki roztaczają gospodarze. Już teraz nie możemy się doczekać ferii zimowych, żeby znowu zobaczyć uśmiechnięte buziaki Gospodarzy. Szczerze polecamy.


 
Ania, Darek i Kuba
Dodano: 2012-05-04
Pobyt od: 2012-03-09 do 2012-03-11
 

Wspaniała baza wypadowa zarówno na narty jak i na górskie szlaki czy słowackie baseny termalne. Domowe warunki (czysto, schludnie, przytulnie i cicho) pozwalają czuć się komfortowo. Przemili Gospodarze zawsze służą gościom pomocą. Dziękujemy :) Z przyjemnością będziemy wracać "Pod bociana". Z pełnym przekonaniem POLECAMY!!!


 
mariusz
Dodano: 2011-09-27
Pobyt od: 2011-09-17 do 2011-09-20
 

Bardzo mili gospodarze. Pokoje przytulne.Cisza i spokój. Komfortowe warunki jest wszystko co potrzebne. lewiatan 1 km od domu.Śmiało można polecić!!!!!!


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Chochołów w przewodniku

Pojedynek term: Polska vs Słowacja

Pojedynek term: Polska vs Słowacja

My i Słowacy mamy to szczęście, że natura obdarzyła nasze obszary źródłami termalnymi. Przyjrzyjmy się, co oferują polskie, a co słowackie aquaparki.

Wizualizacja obiektu Termy Chochołowskie

Nowa atrakcja Podhala - Termy Chochołowskie

Nowa atrakcja czeka na wszystkich goszczących w okolicach Zakopanego. Już 1 czerwca otwarty zostanie największy ośrodek termalny na Podhalu.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie